Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Am vrut sa impartasesc cu voi aceasta reteta minunata de cartofi, dar pentru ca pe langa cartofi facusem si carne am facut fotografiile impreuna. Reteta de cartofi am vazut-o la o emisiune cu retete frantuzesti am facut reteta de foarte multe ori si sant foarte incantata pentru ca este foarte delicioasa.
Garnitura:
Pt friptura:
Spalam cartofii ii curatam de coaja si ii dam sub jetul de apa din nou, ii taiem in 2 iar cele 2 bucatia le taiem tot in 2. Intr-o tava punem cele 2 lingurite de ulei de masline si untul moale la temperatura camerei, saram iar cu mainile amestecam pentru a incorpora bine ingredientele si a se unge cartofii . II coacem la cuptorul incins la foc mediu.
Carnea o spalam si o asezam intr-o tava adaugam uleiul, o saram si o piperam , adaugam vinul si cuisoarele si o coacem la cuptor.
1
Cand sunt copti cartofii prind culoarea aurie.
2
Se serveste cu muraturi
3
Sant condimentati si foarte gustosi, invelisul crocantin si mijlocul foarte moale.
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult