Budinca cu dovlecei si branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 7372 vizualizari

 

O budinca delicioasa cu branza si cascaval Delaco!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel(300-400g)
  • 100 g branza de capra Delaco
  • 100 g cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 legatura patrunjel
  • piper
  • praf de usturoi
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si branza:

   Se unge un vas termorezistent cu unt. Dovlecelul se curata si se feliaza rondele. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza, piperul, praful de usturoi si patrunjelul. Se pune un strat de rondele de dovlecel, se toarna compozitia de branza, apoi se pune al doilea strat de dovlecel, deaspura se toarna smantana si se baga la cuptorul incins la 170 de grade C pentru 40-50 de minute. Se scoate din cuptor, se pune cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor pana cand de rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

smantana se poate pune si in compozitia de ou si branza

2

vasul sa fie acoperit cu capac sau folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

12.07.2013, 21:12

Foarte buna

Geanina87 1

13.07.2013, 09:47

liana_geicu 1

26.07.2013, 11:45

Atat de bine arata ca aseara am testat si eu reteta, insa nu am pus usturoi si verdeata (nu mai aveam in casa). Este foarte buna, multumesc pentru idee!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la punga