Budinca cu dovlecei si branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 8489 vizualizari

 

O budinca delicioasa cu branza si cascaval Delaco!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel(300-400g)
  • 100 g branza de capra Delaco
  • 100 g cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 legatura patrunjel
  • piper
  • praf de usturoi
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si branza:

   Se unge un vas termorezistent cu unt. Dovlecelul se curata si se feliaza rondele. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza, piperul, praful de usturoi si patrunjelul. Se pune un strat de rondele de dovlecel, se toarna compozitia de branza, apoi se pune al doilea strat de dovlecel, deaspura se toarna smantana si se baga la cuptorul incins la 170 de grade C pentru 40-50 de minute. Se scoate din cuptor, se pune cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor pana cand de rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

smantana se poate pune si in compozitia de ou si branza

2

vasul sa fie acoperit cu capac sau folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

12.07.2013, 21:12

Foarte buna

Geanina87 1

13.07.2013, 09:47

liana_geicu 1

26.07.2013, 11:45

Atat de bine arata ca aseara am testat si eu reteta, insa nu am pus usturoi si verdeata (nu mai aveam in casa). Este foarte buna, multumesc pentru idee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri