Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita

de merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2015 | 1833 vizualizari

 

Bune, de efect, satioase, ce sa mai zic, imi plac mult in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve ton in ulei de masline
  • 1 conserva porumb dulce
  • 8 oua de prepelita
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri pesmet
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita:

Amestecam intr-un bol boabele de porumb bine scurse de lichid, fileul de ton scurs, dar usor uns si stropit cu zeama de lamaie, ceapa rosie taiata solzisori si ouale de prepelita.


Presaram peste acest amestec cate un praf de piper si unul de boia, apoi omogenizam adaugand treptat si pesmetul.


Formam din aceasta compozitie niste sfere cat o nuca pe care le asezam in forme de briose si le coacem pentru 20-25 de minute la 180 de grade.


Le servim calde sau reci, stropite cu zeama lamaie.


Sunt tare bune si de efect!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Gicuta69 1

28.06.2015, 22:24

Cat de bine arata!!

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 23:59

Ksenya 1

19.07.2015, 09:32

bune si astea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ghebe