Rulada cu branza si ardei copti

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 5064 vizualizari

 

Mi s-a parut interesant aspectul,dar si gustul este pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ardei Kapia rosii
  • 250 gr branza vaci
  • 250 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 1 plic gelatina
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza si ardei copti:

Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei.


Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul.


Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi.


Dupa ce amestecul de branza si unt a devenit o crema pufoasa se adauga incet si gelatina.


Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga mult marar.


Intr-o forma de chec se pune o folie alimentara si se aseaza un strat de ardei copti,apoi unul de branza si la fel pana terminam .


Se pune la frigider pentru cateva ore,dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa preferinta fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

07.09.2010, 19:09

Imi pare rau Lory daca te-a deranjat postarea mea o vazusem mai demult undeva si nu retin sa fi fost vreun link.......dar,chiar am facut-o nu am schimbat doar denumirea
O zi buna iti doresc si eu.

Nicolae 1

08.09.2010, 14:11

Bucataras Medi 1

08.09.2010, 14:17

tare bine mai arata.......mmm..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu branza si marar