Mi s-a parut interesant aspectul,dar si gustul este pe masura.
Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei.
Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul.
Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi.
Dupa ce amestecul de branza si unt a devenit o crema pufoasa se adauga incet si gelatina.
Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga mult marar.
Intr-o forma de chec se pune o folie alimentara si se aseaza un strat de ardei copti,apoi unul de branza si la fel pana terminam .
Se pune la frigider pentru cateva ore,dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa preferinta fiecaruia.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro