Rulada cu branza si ardei copti

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 8865 vizualizari

 

Mi s-a parut interesant aspectul,dar si gustul este pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ardei Kapia rosii
  • 250 gr branza vaci
  • 250 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 1 plic gelatina
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza si ardei copti:

Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei.

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul.

Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi.

Dupa ce amestecul de branza si unt a devenit o crema pufoasa se adauga incet si gelatina.

Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga mult marar.

Intr-o forma de chec se pune o folie alimentara si se aseaza un strat de ardei copti,apoi unul de branza si la fel pana terminam .

Se pune la frigider pentru cateva ore,dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa preferinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diaconta 1

07.09.2010, 19:09

Imi pare rau Lory daca te-a deranjat postarea mea o vazusem mai demult undeva si nu retin sa fi fost vreun link.......dar,chiar am facut-o nu am schimbat doar denumirea
O zi buna iti doresc si eu.

Nicolae 1

08.09.2010, 14:11

Bucataras Medi 1

08.09.2010, 14:17

tare bine mai arata.......mmm..............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane uriase umplute