Sandvis cu carne si vinete gratinate

de alba_zori in Sandvisuri, 25 Oct 2012 | 2357 vizualizari

 

Am vazut ca toata lumea face sandvisuri pentru concurs,si m-am hotarat si eu sa fac unul,mi-a reusit chiar foarte bine,este foarte caloric banuiesc dar gustul este nemaipomenit de bun,vroiam sa se asemene la filetul wellington la care tot imi este gandul sa-l mai fac odata,trebuie timp,de data asta am ales crusta unei chifle in schimb,este foarte buna si asa,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o chifla lunguiata
  • sos de zacusca
  • 2 felii de bacon pe gratar
  • 3 felii de vinete gratinate
  • carne de vita macinata
  • sare,vin alb,curry
  • mustar
  • o felioara de ardei rosu
  • daca vrem si o bucatica de cas sau orice alta branza ca ornament este bine venit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu carne si vinete gratinate:

Am pus carnea de vita macinata cu un fir de ulei de masline intr-o tigaie mai mica si am lasat la calit, apoi am adaugat putin vin alb si l-am lasat sa evapore. Am condimentat cu sare, curry si 3 linguri de sos de zacusca, facut din 2 vinete, 2 dovlecei, 4 ardei rosii, ceapa, vin, sare si fistic.


Am pus 2 vinete taiate felii in lung la gratinat cu sare. La fel am pus si 2 felii de bacon.


Am incalzit cateva secunde chifla, am taiat-o in doua si i-am scos miezul in mare parte, am uns cu putina zacusca, am pus si feliile de vinete gratinate, apoi cele 2 felii de bacon, iar la urma am asezat in mijloc 2 linguri de carne macinata preparata si putin mustar deasupra. Am decorat cu o felie de ardei rosu gratinat cateva secunde si am inchis sandvisul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu carne si vinete gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

laura_n 1

25.10.2012, 11:36

vreau si eu sa pap

Sim0na 1

25.10.2012, 12:51

faina combinatie!!

Lau 1

25.10.2012, 18:10

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat