Sandvis cu carne si vinete gratinate

de alba_zori in Sandvisuri, 25 Oct 2012 | 1241 vizualizari

 

Am vazut ca toata lumea face sandvisuri pentru concurs,si m-am hotarat si eu sa fac unul,mi-a reusit chiar foarte bine,este foarte caloric banuiesc dar gustul este nemaipomenit de bun,vroiam sa se asemene la filetul wellington la care tot imi este gandul sa-l mai fac odata,trebuie timp,de data asta am ales crusta unei chifle in schimb,este foarte buna si asa,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o chifla lunguiata
  • sos de zacusca
  • 2 felii de bacon pe gratar
  • 3 felii de vinete gratinate
  • carne de vita macinata
  • sare,vin alb,curry
  • mustar
  • o felioara de ardei rosu
  • daca vrem si o bucatica de cas sau orice alta branza ca ornament este bine venit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu carne si vinete gratinate:

Am pus carnea de vita macinata cu un fir de ulei de masline intr-o tigaie mai mica si am lasat la calit, apoi am adaugat putin vin alb si l-am lasat sa evapore. Am condimentat cu sare, curry si 3 linguri de sos de zacusca, facut din 2 vinete, 2 dovlecei, 4 ardei rosii, ceapa, vin, sare si fistic.


Am pus 2 vinete taiate felii in lung la gratinat cu sare. La fel am pus si 2 felii de bacon.


Am incalzit cateva secunde chifla, am taiat-o in doua si i-am scos miezul in mare parte, am uns cu putina zacusca, am pus si feliile de vinete gratinate, apoi cele 2 felii de bacon, iar la urma am asezat in mijloc 2 linguri de carne macinata preparata si putin mustar deasupra. Am decorat cu o felie de ardei rosu gratinat cateva secunde si am inchis sandvisul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu carne si vinete gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

laura_n 1

25.10.2012, 11:36

vreau si eu sa pap

Sim0na 1

25.10.2012, 12:51

faina combinatie!!

Lau 1

25.10.2012, 18:10

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne