Sandvis cu cascaval

de Nicole28 in Sandvisuri, 14 Mai 2014 | 1170 vizualizari

 

Este un sandvis simplu,dar foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • paine;
  • felii de cascaval
  • branzica Emmentaler
  • cascaval Dalia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval:

Ungem felia de paine cu branzica Hochland,apoi punem peste felia de cascaval Hochland.


Taiem bucatele de cascaval Dalia,le asezam peste sandvis.


Asezam cealalta felie unsa cu branza topita iar apoi prajim sandvisul.


Dupa ce sa prajit il servim cald.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu ketcup,mustar sau maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Nicole28 1

14.05.2014, 21:36

Valclaudia 1

14.05.2014, 21:40

Vreau si eu unul! Primesc?

Nicole28 1

16.05.2014, 14:56

Da..trebuie sa iti fac unul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur