Sandvis cu cascaval afumat

de -Miti- in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 1568 vizualizari

 

Azi dimineata mi-a venit si mie randul la sandvis.Si in seara asta l-am refacut ptr fete :)

 

INGREDIENTE

  • un corn cu tarate
  • ceva fin cu verdeata Delaco
  • 2 felii de cascaval afumat Delaco
  • 2 felii de salam cu sunca
  • frunze de salata iceberg
  • un castravete murat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval afumat:

Taiem cornul si il ungem cu crema de branza.


Punem frunzele de salata,feliile de sunca,apoi cele de cascaval afumat.


Taiem castravetele murat in felii lungi si le punem la sandvis.


Inchidem sandvisul si taiem la mijloc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

nilgun 1

16.11.2013, 10:00

bun

adry88 1

16.11.2013, 10:51

bun

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 21:11

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!