Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco

de merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 895 vizualizari

 

Mi-am facut si sandvisurile pentru maine la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • Crema cu branza si hrean(ceva fin de la Delaco)
  • gogosari
  • chiftele din carne tocata
  • felii de paine neagra
  • mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco:

Se ung feliile de paine cu crema de branza si hrean(ceva fin de la Delaco), gogosarul se taie rondele, iar chiftelele le taien in trei bucati cat sa incapa pe o felie de paine. asezam rondelele de gogosar pe una din feliile de paine, iar pe cealalta asezam feliile de chiftele, pe care le ungem cu putin mustar. Lipim cele doua felii de paine cu ingredientele si gata sandvisul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

adry88 1

16.10.2012, 09:13

bun bun

mamaieelena 1

16.10.2012, 09:51

bun,bun

Panacris 1

16.10.2012, 14:27

Super sandvis!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita