Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco

de Merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 1659 vizualizari

 

Mi-am facut si sandvisurile pentru maine la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • Crema cu branza si hrean(ceva fin de la Delaco)
  • gogosari
  • chiftele din carne tocata
  • felii de paine neagra
  • mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco:

Se ung feliile de paine cu crema de branza si hrean(ceva fin de la Delaco), gogosarul se taie rondele, iar chiftelele le taien in trei bucati cat sa incapa pe o felie de paine. asezam rondelele de gogosar pe una din feliile de paine, iar pe cealalta asezam feliile de chiftele, pe care le ungem cu putin mustar. Lipim cele doua felii de paine cu ingredientele si gata sandvisul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

adry88 1

16.10.2012, 09:13

bun bun

mamaieelena 1

16.10.2012, 09:51

bun,bun

Panacris 1

16.10.2012, 14:27

Super sandvis!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat