Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco

de merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 818 vizualizari

 

Mi-am facut si sandvisurile pentru maine la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • Crema cu branza si hrean(ceva fin de la Delaco)
  • gogosari
  • chiftele din carne tocata
  • felii de paine neagra
  • mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco:

Se ung feliile de paine cu crema de branza si hrean(ceva fin de la Delaco), gogosarul se taie rondele, iar chiftelele le taien in trei bucati cat sa incapa pe o felie de paine. asezam rondelele de gogosar pe una din feliile de paine, iar pe cealalta asezam feliile de chiftele, pe care le ungem cu putin mustar. Lipim cele doua felii de paine cu ingredientele si gata sandvisul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu "Ceva fin" de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

adry88 1

16.10.2012, 09:13

bun bun

mamaieelena 1

16.10.2012, 09:51

bun,bun

Panacris 1

16.10.2012, 14:27

Super sandvis!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur