Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco

de merisor in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 861 vizualizari

 

Un sanvis care imbina branzeturile cu legume si preparate din carne.

 

INGREDIENTE

  • crema de branza "Ceva fin pufos" de la Delaco
  • cascaval DeSenvis de la Delaco
  • rondele de rosii
  • rondele de castraveti
  • rondele de masline
  • felii de salam Victoria
  • frunze de salata verde
  • felii de paine toast cu secara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco:

Spalam legumele si le lasam la scurs. Feliile de paine le ungem cu crema de branza cu verdeata "Ceva fin" de la Delaco. Taiem castravetii si rosiile in rondele subtiri, iar maslinelor le scoatem samburii si le taiem tot rondele. Pe o felie de paine asezam o felie de cascaval "DeSenvis", iar pe cealalta asezam intai rondelele de rosii, apoi pe cele de castraveti, feliile de salam, carora le dam o forma atractiva si apoi asezam in forma de lantisor, rondelele de masline. Lipim cele doua felii cu ingredientele si le presam. Ornam platoul cu frunze de salata verde, pe care noi le mancam impreuna cu sandvisul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

merisor 1

17.10.2012, 23:06

Lilik
Cris, de acord

adry88 1

18.10.2012, 09:02

bune

Sim0na 1

18.10.2012, 11:10

Ceva fin, ceva pufos.. ceva bun!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita