Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 3 Noi 2016 | 490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 6 felii de paine integrala cu seminte de dovleac
  • cateva felii de branza Scamorza afumata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata:

Dovlecelul se taie felii, se presara cu sare si piper si se unge cu ulei de masline. Se gatesc feliile de dovlecel pe un gratar fierbinte, cateva minute, pana s-au inmuitat si sunt gatite. Se tranfera pe o farfurie.


Se ung feliile de paine cu unt.


Se aseaza felii de dovlecel si branza intre 2 felii de paine, apoi se prajeste sandvisul, intr-o tigaie fara ulei, pana cand branza s-a topit.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Anett 1

03.11.2016, 12:06

Rahela Velicu 1

03.11.2016, 15:36

Bunica 1

03.11.2016, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Sandvici cu crema de branza si muschi file haiducesc