Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 3 Noi 2016 | 418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 6 felii de paine integrala cu seminte de dovleac
  • cateva felii de branza Scamorza afumata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata:

Dovlecelul se taie felii, se presara cu sare si piper si se unge cu ulei de masline. Se gatesc feliile de dovlecel pe un gratar fierbinte, cateva minute, pana s-au inmuitat si sunt gatite. Se tranfera pe o farfurie.


Se ung feliile de paine cu unt.


Se aseaza felii de dovlecel si branza intre 2 felii de paine, apoi se prajeste sandvisul, intr-o tigaie fara ulei, pana cand branza s-a topit.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Anett 1

03.11.2016, 12:06

noiinbucatarie 1

03.11.2016, 15:36

Bunica 1

03.11.2016, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Sandwich "Branzos"