Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 2385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 6 feliute salam
  • 1 ou pentru omleta
  • crema de branza cu verdeata Delaco
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco:

Din cele doua felii de paine decupam cu paharul patru cercuri rotunde.


Bucatile astfel obtinute se rumenesc usor intr-o tigaie de teflon, fara pic de ulei in ea.


Omleta se prepara dintr-un ou cu putina sare(mi-a iesit putin mai groasa ca o clatita normala).


Decupam apoi omleta cu acelasi pahar cu care am decupat feliutele de paine.


Luam o feliuta de paine, o ungem cu crema de branza.


Asezam peste crema de branza o feliuta de salam, punem putina crema de branza apoi punem omleta, putina crema de branza, o feliuta salam apoi ungem iar o feliuta de paine cu crema de branza si tot asa pana cand terminam.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Sim0na 1

19.10.2012, 10:49

Super prezentare!!!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

multumesc frumos Eduard!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

Simo, iti multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveti picanti pentru burgeri

de Ksenya 5

la 10:23

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval