Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 1082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 6 feliute salam
  • 1 ou pentru omleta
  • crema de branza cu verdeata Delaco
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco:

Din cele doua felii de paine decupam cu paharul patru cercuri rotunde.

Bucatile astfel obtinute se rumenesc usor intr-o tigaie de teflon, fara pic de ulei in ea.

Omleta se prepara dintr-un ou cu putina sare(mi-a iesit putin mai groasa ca o clatita normala).

Decupam apoi omleta cu acelasi pahar cu care am decupat feliutele de paine.

Luam o feliuta de paine, o ungem cu crema de branza.

Asezam peste crema de branza o feliuta de salam, punem putina crema de branza apoi punem omleta, putina crema de branza, o feliuta salam apoi ungem iar o feliuta de paine cu crema de branza si tot asa pana cand terminam.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sim0na 1

19.10.2012, 10:49

Super prezentare!!!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

multumesc frumos Eduard!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

Simo, iti multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L