Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 1229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 6 feliute salam
  • 1 ou pentru omleta
  • crema de branza cu verdeata Delaco
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco:

Din cele doua felii de paine decupam cu paharul patru cercuri rotunde.


Bucatile astfel obtinute se rumenesc usor intr-o tigaie de teflon, fara pic de ulei in ea.


Omleta se prepara dintr-un ou cu putina sare(mi-a iesit putin mai groasa ca o clatita normala).


Decupam apoi omleta cu acelasi pahar cu care am decupat feliutele de paine.


Luam o feliuta de paine, o ungem cu crema de branza.


Asezam peste crema de branza o feliuta de salam, punem putina crema de branza apoi punem omleta, putina crema de branza, o feliuta salam apoi ungem iar o feliuta de paine cu crema de branza si tot asa pana cand terminam.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Sim0na 1

19.10.2012, 10:49

Super prezentare!!!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

multumesc frumos Eduard!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

Simo, iti multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde