Sandvis cu vinete crocante

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 1362 vizualizari

 

ne-au placut mult. Cu acelasi sos de usturoi, evident! :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de usturoi:
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 frunze de patrunjel;
  • un praf de sare
  • 3 linguri de smantana
  • Vanata pane:
  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 2 linguri de apa minerala
  • 4 linguri de faina
  • faina de malai (pentru crusta crocanta)
  • ulei pentru prajit
  • condimente dupa gust (sare, piper. curry)
  • Pentru sandvis:
  • paine prajita
  • crema de branza Delaco "Ceva fin"
  • o rosie
  • cascaval feliat de la Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu vinete crocante:

Am feliat si sarat vanata. Dupa ce s-a scurs apa din ea, am trecut feliile prin aluatul pentru pane, apoi prin malai si le-am pus la prajit in uleiul incins. Le-am prajit pe ambele parti si le-am pus la scurs pe servetel absorbant pentru a scapa de uleiul in exces.


Sosul de usturoi nu este altceva decat un banal mujdei, imbunatatit cu verdeata (patrunjel) si smantana.


Feliile de paine le-am pus la prajit, apoi le-am uns cu crema de branza de la Delaco "ceva fin". Pe fiecare felie de paine am asezat cate o felie pane, apoi una de rosie, una de cascaval feliat si la final sosul de usturoi.


 

TIPS-URI

1

O nebunie! .....

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu vinete crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

20.10.2012, 14:12

RuxyRux 1

21.10.2012, 21:52

Ce bunatate!

babi5 1

04.09.2013, 08:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Sandwich croque monsieur