Sandvis cu vinete crocante

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 2699 vizualizari

 

ne-au placut mult. Cu acelasi sos de usturoi, evident! :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de usturoi:
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 frunze de patrunjel;
  • un praf de sare
  • 3 linguri de smantana
  • Vanata pane:
  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 2 linguri de apa minerala
  • 4 linguri de faina
  • faina de malai (pentru crusta crocanta)
  • ulei pentru prajit
  • condimente dupa gust (sare, piper. curry)
  • Pentru sandvis:
  • paine prajita
  • crema de branza Delaco "Ceva fin"
  • o rosie
  • cascaval feliat de la Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu vinete crocante:

Am feliat si sarat vanata. Dupa ce s-a scurs apa din ea, am trecut feliile prin aluatul pentru pane, apoi prin malai si le-am pus la prajit in uleiul incins. Le-am prajit pe ambele parti si le-am pus la scurs pe servetel absorbant pentru a scapa de uleiul in exces.

Sosul de usturoi nu este altceva decat un banal mujdei, imbunatatit cu verdeata (patrunjel) si smantana.

Feliile de paine le-am pus la prajit, apoi le-am uns cu crema de branza de la Delaco "ceva fin". Pe fiecare felie de paine am asezat cate o felie pane, apoi una de rosie, una de cascaval feliat si la final sosul de usturoi.

 

TIPS-URI

1

O nebunie! .....

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu vinete crocante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu somon afumat