Sandvis Delaco cu somon

de dantes in Sandvisuri, 26 Oct 2012 | 1410 vizualizari

 

Foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • Branzica cu smantana de la Delaco
  • Cascaval afumat Delaco
  • 50 gr.somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • Masline
  • Bagheta de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Delaco cu somon:

Se freaca bine branzica cu smantana de la Delaco,Se da ceapa pe razatoarea mica,se taie marunt somonul afumat si se amesteca foarte bine toate.


Se taie bagheta in doua si se unge cu pasta rezultata apoi se orneaza cu felii de cascaval afumat Delaco si masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Delaco cu somon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Mihaela11_jo 1

27.10.2012, 23:10

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce delicatesa

andreea_angelo 1

10.11.2012, 16:27

babi5 1

13.06.2013, 19:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita