Sandvis deschis cu rucola, branza albastra si smochine marinate in vin

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mai 2018 | 2576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciabatta mare sau 3 mici
  • 70 grame rucola
  • 200 grame branza albastra (eu am folosit Stilton)
  • 3 smochine proaspete
  • 100 ml vin Porto
  • 1 lingura miere
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis deschis cu rucola, branza albastra si smochine marinate in vin:

Ciabatta se taie in jumatate logitudinal si se prajeste, fara ulei, pe o tigaie grill pana devine crocanta. 

Intre timp, se amesteca vinul cu mierea intr-un vas mic. Se taie smochinele in 4-6 bucati fiecare si se adauga in mixul obtinut anterior. Se lasa la marinat 10 minute. 

Se taie jumatatile de ciabatta in felii nu foarte subtiri (daca sunt ciabatta mici- in jumatate, daca este folosita cea mare - in 3-4 bucati). Se adauga rucola deasupra, apoi felii de branza albastra, bucati de smochine marinate (mixul de vin se poate pastra pentru un alt preparat), iar la final se presara cu piper negru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis deschis cu rucola, branza albastra si smochine marinate in vin" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"