Sandvis Ferb

de _Alina_ in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine din ovaz
  • cascaval afumat Delaco
  • miez de lapte
  • cascaval
  • ardei gras verde
  • masline verzi
  • iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Ferb:

Taiem painea prajita sub forma unui patrulater, un colt de paine il taiem aproximativ patrat pentru a forma nasul. Ungem totul cu iaurt.

Ardeiul verde il taiem patratos apoi il franjuram.

Punem ochii din miez de lapte si maslina taiata.

Facem o ureche din cascaval afumat.

Facem si gurita inexpresiva dintr-o margine de cascaval afumat.

Formam corpul dintr-o felie de cascaval afumat. Deasupra acesteia punem un guler cu revere ascutite tot din cascaval. Pantalonii ii facem dintr-o feliuta de cascaval afumat. Formam manutele si camasa din cascaval.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Ferb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

19.10.2012, 20:06

multumesc dragilor! pentru fiecare

mirela0911 1

19.10.2012, 22:38

_Alina_ 1

20.10.2012, 09:31

Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!