Sandvis Ferb

de _Alina_ in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine din ovaz
  • cascaval afumat Delaco
  • miez de lapte
  • cascaval
  • ardei gras verde
  • masline verzi
  • iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Ferb:

Taiem painea prajita sub forma unui patrulater, un colt de paine il taiem aproximativ patrat pentru a forma nasul. Ungem totul cu iaurt.


Ardeiul verde il taiem patratos apoi il franjuram.


Punem ochii din miez de lapte si maslina taiata.


Facem o ureche din cascaval afumat.


Facem si gurita inexpresiva dintr-o margine de cascaval afumat.


Formam corpul dintr-o felie de cascaval afumat. Deasupra acesteia punem un guler cu revere ascutite tot din cascaval. Pantalonii ii facem dintr-o feliuta de cascaval afumat. Formam manutele si camasa din cascaval.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Ferb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

19.10.2012, 20:06

multumesc dragilor! pentru fiecare

mirela0911 1

19.10.2012, 22:38

_Alina_ 1

20.10.2012, 09:31

Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini baghete - mic dejun