Sandvis locomotiva

de MotanLaOale in Sandvisuri, 16 Mar 2014 | 2088 vizualizari

 

Era musai sa-l fac! In acest sandvis sunt concentrate cele doua mari pasiuni ale mele, locomotivele si bucatareala! Eu zic ca a iesit frumos si aduce cu modelul! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 paine toast
  • cascaval Desenvis
  • salam uscat de diverse grosimi
  • sunca de pui
  • unt
  • leurda
  • masline verzi si negre
  • morcovi
  • ardei
  • rosii cherry
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis locomotiva:

Se taie bagheta in doua si intr-o parte mai jos pentru cabina


Se taie feliile de paine toast la dimensiune ca sa formeze cabina si tenderul locomotivei. (tenderul este vagonul unde se tin lemnele sau carbunii necesari mersului locomotivei)


Se decupeaza geanurile frontale si geamurile si usile cabinei


Se decupeaza din salam si cascaval aceleasi figuri ca painea.


Se ung bucatile de paine cu unt si se pune deasupra salamul sau cascavalul.


Se asambleaza cabina si tenderul cu unt si se introduce 15 minute in congelator sa se intareasca untul.


Se taie rotile din masline si salam uscat si marcovi pentru centru.


Se pozitioneaza rotile.


Se pune cabina la locul ei si tenderul dupa locomotiva.


Se pun tampoanele din masline si plugul si cosul de fum din ardei.


Se mai pun si alte ansambluri pe cazau si fumul se face din doua fire de marar.


Multa munca dar mi-a facut placere si a iesit multumitor.


De, pasiunea este pasiune!

 

TIPS-URI

1

La asamblare se pot folosi si cate o scobitoare, dar sa nu uitati de ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis locomotiva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

MotanLaOale 1

15.04.2015, 18:37

Lina24 1

06.01.2016, 09:04

MotanLaOale 1

06.01.2016, 09:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur