Sandvis locomotiva

de MotanLaOale in Sandvisuri, 16 Mar 2014 | 2879 vizualizari

 

Era musai sa-l fac! In acest sandvis sunt concentrate cele doua mari pasiuni ale mele, locomotivele si bucatareala! Eu zic ca a iesit frumos si aduce cu modelul! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 paine toast
  • cascaval Desenvis
  • salam uscat de diverse grosimi
  • sunca de pui
  • unt
  • leurda
  • masline verzi si negre
  • morcovi
  • ardei
  • rosii cherry
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis locomotiva:

Se taie bagheta in doua si intr-o parte mai jos pentru cabina


Se taie feliile de paine toast la dimensiune ca sa formeze cabina si tenderul locomotivei. (tenderul este vagonul unde se tin lemnele sau carbunii necesari mersului locomotivei)


Se decupeaza geanurile frontale si geamurile si usile cabinei


Se decupeaza din salam si cascaval aceleasi figuri ca painea.


Se ung bucatile de paine cu unt si se pune deasupra salamul sau cascavalul.


Se asambleaza cabina si tenderul cu unt si se introduce 15 minute in congelator sa se intareasca untul.


Se taie rotile din masline si salam uscat si marcovi pentru centru.


Se pozitioneaza rotile.


Se pune cabina la locul ei si tenderul dupa locomotiva.


Se pun tampoanele din masline si plugul si cosul de fum din ardei.


Se mai pun si alte ansambluri pe cazau si fumul se face din doua fire de marar.


Multa munca dar mi-a facut placere si a iesit multumitor.


De, pasiunea este pasiune!

 

TIPS-URI

1

La asamblare se pot folosi si cate o scobitoare, dar sa nu uitati de ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis locomotiva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

MotanLaOale 1

15.04.2015, 18:37

Lina24 1

06.01.2016, 09:04

MotanLaOale 1

06.01.2016, 09:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita