Sandvis "Puisorul vesel"

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 3 Oct 2015 | 1121 vizualizari

 

Daca tot am avut un sandvis "Soricelul vesel", am zis sa fac si un puisor pentru "Pachetelul vesel". Fetita mea s-a bucurat tare mult de el.

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast;
  • doua frunze de salata "Lollo";
  • un snitel din piept de pui;
  • o rosie;
  • o jumatate de castravete;
  • un ou fiert tare;
  • o maslina;
  • putin ardei rosu;
  • putin morcov;
  • sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Puisorul vesel":

Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul.


Rosia se decojeste si se taie rondele, apoi se aseaza peste snitel.


Castravetele se curata de coaja si se taie felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si se adauga cealalta felie de paine.


Se taie frunza de salata ramasa, la fel ca pe prima, si se pune peste paine.


Oul se curata de coaja, se taie la baza si se aseaza peste salata.


Din maslina se formeaza ochii si aripile, din morcov - ciocul, iar din varful ardeiului - barbia si creasta, toate acestea cu ajutorul unu cutit cu lama foarte subtire si ascutita. Ele se fixeaza, crestand oul si impingandu-le in el (in afara de creasta).



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Puisorul vesel"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

05.10.2015, 14:55

Foarte fain!

Panacris 1

21.01.2016, 08:11

RODIMUR 1

29.07.2017, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano