Sandvis vegetarian cu vinete, salata de sfecla rosie si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 1 Iul 2016 | 506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine din tarate cu seminte
  • 1 vanata
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • paprika afumata
  • 1 sfecla rosie conservata sau fiarta
  • 8 masline cu samburi, conservate in ulei
  • 2 linguri capere
  • cateva frunze patrunjel, marar, menta
  • ulei de masline extra virgin
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 lingura maioneza din iaurt
  • 1 lingurita otet din vin rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 30 grame branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis vegetarian cu vinete, salata de sfecla rosie si branza Feta:

Se feliaza vanata in fasii nu foarte subtiri. Se ung cu ulei si se presara pe ambele parti cu sare, piper si paprika. Se gatesc pe un gratar fierbinte 3-4 minute, pe parte, in functie de grosime.


Se amesteca maioneza cu usturoiul pisat si otetul.


Se toaca sfecla si se amesteca cu caperele, maslinele fara samburi, rupte in bucati, ceapa verde tocata rondele, ulei de masline extra virgin, verdeturile rupte, sare si piper, daca este nevoie.


Se prajesc feliile de paine. (optional).


Se ung pe una din parti cu maioneza, apoi se aseaza felii de vanata, salata de sfecla si se presara cu branza Feta. Se inchid sandvisurile cu feliile de paine ramase, cu partea unsa cu maioneza, spre interior.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis vegetarian cu vinete, salata de sfecla rosie si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 21:29

dantes 1

02.07.2016, 09:21

Bun!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:07

asta DA sandvis

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu paine ciabatta