Sandvis "Yam-yam"

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 1 Oct 2015 | 3551 vizualizari

 

De dimineata, pentru "Pachetelul vesel" am pregatit un sandvis de-mi lasa gura apa. Abia am avut rabdare sa-i mai fac poze de pofta ce-mi era, de aceea l-am si denumit "Yam-yam". Sper sa va placa si voua ce a iesit si sa ziceti "yam-yam" :D

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla;
  • 2 frunze de salata Lollo;
  • 4 felii de muschi afumat;
  • doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • 1 rosie;
  • un castravete;
  • sare;
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Yam-yam":

Se taie chifla pe jumatate.

Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita.

Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita.

Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie.

Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Yam-yam"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza pufoasa cu somon