Sandvis "Yam-yam"

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 1 Oct 2015 | 3523 vizualizari

 

De dimineata, pentru "Pachetelul vesel" am pregatit un sandvis de-mi lasa gura apa. Abia am avut rabdare sa-i mai fac poze de pofta ce-mi era, de aceea l-am si denumit "Yam-yam". Sper sa va placa si voua ce a iesit si sa ziceti "yam-yam" :D

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla;
  • 2 frunze de salata Lollo;
  • 4 felii de muschi afumat;
  • doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • 1 rosie;
  • un castravete;
  • sare;
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Yam-yam":

Se taie chifla pe jumatate.

Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita.

Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita.

Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie.

Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Yam-yam"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu ton