Sandwich cald cu ou

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2013 | 5751 vizualizari

 

Un sandwich delicios , consistent si foarte usor de preparat. O idee minunata pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 4 felii salam
  • 4 felii branza
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu ou:

Feliile de paine se decupeaza in mijloc . Intr-o tigaie incinsa se pune un strop de ulei si se intinde pe fundul tigaii,apoi se pune felia de paine (fara miez).In interiorul feliii de paine se pune oul,se asezoneaza cu sare si piper si se lasa 1-2 minute pana incepe sa se faca.Se adauga peste ou,salamul si branza si se mai lasa 1-2 minute.Apoi se pune miezul de paine decupat si se apasa usor cu o spatula de lemn (nu este problema daca galbenusul oului se sparge si curge pe margine).Se intoarce sandwichul pe cealalta parte si se mai lasa 1-2 minute pana se rumeneste si oul este facut in totalitate.Se serveste cald.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Branza se poate inlocui cu felie de cascaval

2

De preferat ar fi ca feliile de paine sa fie toast

3

Peste ou se pot adauga si condimente cum ar fi paprika,usturoi granulat,chilli,curry etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RoXx 1

07.11.2013, 13:37

diaconta 1

09.11.2013, 22:30

Deci asta vreau sa-l prestez maine mersi fata frumoasa

RoXx 1

09.11.2013, 22:36

Cu drag Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai