Sangeroasa Maricica

de Mutulica in Cocktail, 28 Mai 2016 | 3115 vizualizari

COMENTARII (13)

Mutulica 1

28.05.2016, 20:37

Buna seara!Nevasta-mea s-a declarat multumita doar de prima parte a povestii si a spus ca o plictiseste partea a doua , despre fosta mea sefa.Va rog sa-mi ziceti daca este asa , ca sa o sterg.

Panacris 1

28.05.2016, 21:10

Eu mă gândeam la Maricica mea ) Mașina de făcut pâine Nooo, acum teaba cu șefa, nush ce să zic Nu-irău să o lași, poate undeva, cândva va afla și ea adevărul Oricum Blody Maryy, ăsta neaoș, o să-l probăm și noi

Mutulica 1

28.05.2016, 21:11

Mersi pentru sfat!

Zamfira 1

28.05.2016, 21:18

Aş zice în următorul fel, adevărul, întâmplările, amintirile nu trebuie şterse.

Mutulica 1

28.05.2016, 21:35

saru-mana , Zamfira!

Constelatialeu 1

28.05.2016, 22:00

Nu cred ca trebuie sa stergi nimic, asa ai simtit in momentul in care ai scrie, e bun scris.Bune sau rele intamplarile din viata fiecaruia nu trebuiesc uitate, fac parte din viata. Cat despre ''caracaletoasa bautura'' habar nu am ce sa zic, ca eu sunt cam antibautura, nu ma pricep si nici nu prea imi place nimic din acest ''domeniu''....

Anett 1

28.05.2016, 22:18

MotanLaOale 1

28.05.2016, 22:38

Nu sterge nici un cuvant, Costele. Povestea este totul

Mutulica 1

28.05.2016, 22:47

Multumesc mult

simona72 1

29.05.2016, 08:44

Mare pisicher ) imi place sucul de rosii simplu...chiar beau destul de des!

Mutulica 1

29.05.2016, 10:23

Saru-mana , Simona!

mihaelar63 1

31.05.2016, 23:35

Un unchi de al meu avea o reteta reinventata Adica pita cu unsoare pe deasupra cu pasta de rosii si ceapa verde taiata . Obligatoriu insotita inainte si dupa de un paharel de tarie Noi copii renuntam la partea lichida si ne parea cel mai bun sandvici de pe lume . Parizerul era pe cartela
P.S.- .... asa , lasa povestea , dar mai pe scurt ,. Se dezechilibreaza centrul de greutate culinar al esentei ) .

Mutulica 1

01.06.2016, 07:01

saru-mana. Mihaela, mersi mult pentru sfat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shake de zmeura si sfecla