Sanvdis fluturas

de adelin_a in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 2326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine
  • salata
  • ardei
  • cascaval
  • branzica de la ceva fin
  • masline negre
  • marar
  • salata
  • castraveti verzi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sanvdis fluturas:

in miezul de paine se formeaza corpul fluturasului , se unge cu branzica de la ceva fin dupa care se pune restul in forma de fluturas. Din cascaval se formeaza antenele , din salata aripile, fata se contureaza din masline si ardei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sanvdis fluturas" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu jambon si branza Brie