Saramura de caras

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 17 Iun 2011 | 7356 vizualizari

COMENTARII (41)

Bunica 1

21.06.2011, 09:26

Wow, wow ce peste bun !

Dya Daniela Andrei 1

21.06.2011, 11:41

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:28

Imi pare rau, dar reteta de saramura esteastfel: Se eviscereaza pestele, se spala, nu se curata de solzi , se usuca pe un prosop si se aseaza pe o tabla pe care am pus sare gronjoasa. Se lasa pana cand se ard solzii. De aici, sunt mai multe felui de a pregati saramura. Pestele nu se prajeste ! Va rog sa nu va suparati!

DIANA B 1

26.08.2011, 15:33

Pompierulepescar , si daca n-ai conditii sa faci cum zici tu , dam foc la casa si te chemam pe tine , nu ?

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:45

Dvs. nu aveti aragaz? Nu va suparati, daca coaceti ardei sau vinete , va trebuie o casa ignifuga? Cu stima.

DIANA B 1

26.08.2011, 15:55

Am aragazuri si gratare ... ca mi-s avuta dar in curte si casa nu mi-i ignifuga , doar asigurata full ... Cu drag ...

pompierulpescar 1

26.08.2011, 17:55

A fost o placere "conversatia" cu dvs. O zi buna

gaby_duceag 1

26.08.2011, 18:05

ce tare

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2011, 09:05

Asa cum spuneai exista mai multe metode de a o pregati!

pompierulpescar 1

27.08.2011, 15:27

Imi pare rau ca va contrazic.In wikipedia (enciclopedia libera) , se arata foarte clar: SARAMURA de peste - peste care se frige pe o tabla (plita) incinsa, presarata in prealabil cu care mare. MODALITATEA de a face zeama este, intradevar diferita . Multumesc si o zi buna.

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

ce discutii aprinse

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

dar si utile

DIANA B 1

27.08.2011, 15:48

@Pompier , pescar ... nu mai conteaza ce ... placerea a fost de partea mea sa ne conversam ... da' io n-am pus ghilimele ... si ptr ca-i ziua Mihaelei - MIHA , primesti bonus

pompierulpescar 1

28.08.2011, 07:22

Ghilimelele le-am pus deoarece nu am schimbat pareri tete a tete.Ozi buna

DIANA B 1

28.08.2011, 11:15

@pompierulpescar , carcotasule

portiadelumina 1

19.12.2012, 08:05

Ce bine arată, ce gust minunat trebuie să fi avut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu legume