Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Oaie, 16 Apr 2016 | 3614 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

16.04.2016, 22:34

Da mult a mai fost mielul asta al tau...

diaconta 1

16.04.2016, 23:06

Super

MotanLaOale 1

16.04.2016, 23:07

jolygina 1

16.04.2016, 23:18

Delicioasa

delia64 1

17.04.2016, 08:08

Lau 1

17.04.2016, 08:43

CameliaR 1

17.04.2016, 10:21

Ce bun!

madi_marin 1

17.04.2016, 10:47

Cleme n-a fost cine stie ce...o pulpa, coaste si muschiulet, apoi partea a doua din 8 cotlete.... alta varianta n-am mai avut )) ca asta era tot animalul.....

madi_marin 1

17.04.2016, 10:47

dragilor.....multumesc pentru aprecieri

Panacris 1

17.04.2016, 14:05

jolygina 1

17.04.2016, 16:42

Buna

Rahela Velicu 1

17.04.2016, 23:19

arata minunat!

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:19

simona72 1

18.04.2016, 10:53

Inconfundabila Madi!

Merisor 1

18.04.2016, 20:14

Faine prezentari faci, madi!

mirela0911 1

18.04.2016, 20:30

Cred ca e tare buna!

laura_n 1

19.04.2016, 10:27

Bravoo, Maducule! Interesanta ideea si perfect argumentata!

madi_marin 1

19.04.2016, 11:56

fetele....multumesc va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cubulete de carne cu piure de vinete