Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Oaie, 16 Apr 2016 | 724 vizualizari

 

Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul  aparatului de vidare FoodSaver si a caserolei pentru marinare FoodSaver este una….mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de miel
  • 1 ardei iute
  • 2 ardei kapia
  • usturoi
  • leurdă
  • condimente pentru miel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver:

Spălăm carnea şi o ştergem.


O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.


O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi vidam.


Dăm la rece pentru 30 de minute.


Frigem cotletele pe grătarul încins.


Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.


Dăm în câteva clocote.


Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.


Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

18.04.2016, 20:30

Cred ca e tare buna!

laura_n 1

19.04.2016, 10:27

Bravoo, Maducule! Interesanta ideea si perfect argumentata!

madi_marin 1

19.04.2016, 11:56

fetele....multumesc va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver