Saramură din 3 peşti

de sisterskitchen in Peste, 14 Sep 2012 | 4228 vizualizari

COMENTARII (20)

Merisor 1

14.09.2012, 08:41

ce bine arata!!!

Dya Daniela Andrei 1

14.09.2012, 08:59

Culoare!!! Cum imi place mie!!!!

Mitinita 1

14.09.2012, 09:06

Bucataras Medi 1

14.09.2012, 09:25

aicea este de mine........nu refuz niciodata peste,mai ales saramura.

MotanLaOale 1

14.09.2012, 09:33

sisterskitchen 1

14.09.2012, 09:40

Nici noi nu refuzam pestele...daca se poate in fiecare zi nu ne suparam deloc

sisterskitchen 1

14.09.2012, 09:41

Multumim!

Lau 1

14.09.2012, 09:42

arata bine

mamaieelena 1

14.09.2012, 10:36

vin la o portie

scortisoara 1

14.09.2012, 11:17

si eu si eu vin! arata foarte bine!

Bya Ralu 1

14.09.2012, 11:37

delicios

Rocsi 1

14.09.2012, 11:52

Super!!!

sisterskitchen 1

14.09.2012, 17:44

Haideti cu toate multumim

Panacris 1

14.09.2012, 18:02

"E fabulos să găseşti în aceeaşi farfurie şi râul şi marea, mai ales legate într-o saramură parfumată cu verdeaţă şi legume de sezon" Cuvintele sunt pe masura gustului

iry-gabriela 1

14.09.2012, 18:22

buna saramura

Sim0na 1

14.09.2012, 21:32

O bunatate d-asta n-as refuza niciodata

lilik 1

15.09.2012, 10:19

o minunatie

adry88 1

16.09.2012, 15:16

frumoasa prezentarea

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:22

Rahela Velicu 1

05.01.2017, 01:00

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste