Saratele

de SENO in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 8388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de faina
  • 1 pachet de unt
  • 4 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se amesteva faina cu untul,apoi se adauga 2 oua,lapte,smantana si sare. Se framanta bine si se lasa la rece. Coca se intinde apoi foaie,se taie fasii care se tavalesc prin ou,sare si chimen.Se pun in tava de la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de canepa