Saratele

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2012 | 9956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 kg faina
  • O margarina / unt
  • 200 g untura
  • 2 plicuri de drojdie (un cub de drojdie)
  • 2 linguri sare
  • 200 ml lapte
  • 200-300 g telemea

Pentru decor

  • Ou batut pt uns
  • Chimen
  • Susan
  • Cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

-         Intr-un bol se pun toate ingredientele pentru aluat si se framanta pana cand compozitia devine nelipicioasa

-         Se lasa sa dospeasca pana isi dubleaza volumul

-         Din aluat se intinde o foaie subtire si se taie forma dorita

-         Se aseaza in tava se unge cu ou si se presara deasupra susan, chimen sau cascaval

-         Se baga la cuptorul perincalzit si se lasa pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval