Sărățele de post

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 3983 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, gustos și totodată de post!

 

INGREDIENTE

  • foietaj de post Linco,
  • ketchup Univer,
  • mix de semințe( dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac),
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele de post:

Foietajul dezghețat, se taie fâșii, se unge cu puțin ulei de măsline, ketchup-ul Univer, se distribuie pe foaia de foietaj, apoi se presară sarea iodată și mix-ul de seminte. Sărățelele se transefră pe tava tapetată cu foaie de pergament. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 15 minute la foc puternic, aproximativ 15 minute. Spor și poftă bună!


Pofta buna!:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Reteta-Video 1

12.03.2014, 14:59

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:11

super

simonacallas 1

13.03.2014, 13:08

Rapide, gustoase si de efect! Faptul ca sunt si de post vine ca un bonus

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume