Saratele din iaurt cu feta si oregano

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2011 | 6395 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

09.06.2011, 19:53

foarte bune

Rocsi 1

09.06.2011, 20:01

trimite si mie o punga plina cu saratele

alinutza1983 1

09.06.2011, 20:15

...ti-as trimite Rocis...doar ca nu mai sunt demult ! am un " soarece " in casa care ar manca non-stop saratele, foietaje- chestii din astea sarate!

ionela2682 1

09.06.2011, 20:38

kamy 1

09.06.2011, 20:38

untura de la jumeri sau osanza?

mamaieelena 1

09.06.2011, 20:44

buneeee

Lau 1

09.06.2011, 20:59

bune

adry88 1

09.06.2011, 21:05

imi place

mena29 1

09.06.2011, 22:26

alinutza1983 1

09.06.2011, 23:18

...kamy am rspuns si la eclere....untura (ultima din porcusorul de iarna trecuta) a fost din aceea curata- alba, cea dein osanza! dar pentru ca la saratelele astea folosim si paprica si ierburi uscate cred ca merge si cea de la jumeri (ca doar e aromata)

rivka 1

09.06.2011, 23:23

hiiiiiiii ce bine arata cred ca-s super bune!

MotanLaOale 1

10.06.2011, 09:48

bune bune

raus 1

10.06.2011, 10:32

mmmmmm...imi ploua in gura

mael22 1

12.06.2011, 17:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pancakes de sfecla