Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

de Rocsi in Curcan, 6 Ian 2014 | 3985 vizualizari

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

06.01.2014, 14:03

super

papabundetot 1

06.01.2014, 14:07

yummmyyy

- Andreea - 1

06.01.2014, 14:09

babi5 1

06.01.2014, 14:09

Constelatialeu 1

06.01.2014, 14:12

Sa fie sanatos curcanul,eu tot cu porcul vorbesc,dar cand vine vorba de sarmale le prefer pe cele de orez...

anca_rm 1

06.01.2014, 14:18

tare bune sarmale

Lavinia 1

06.01.2014, 14:22

Imi plac mult

cristeena20 1

06.01.2014, 14:34

si mie imi plac la nebunie. Nu am facut niciodata cuc urcan,dar din pozele voastre cred ca sutn delicioase..deci merg pe mana voastra!!!!excelente!!!

simona72 1

06.01.2014, 14:50

Foarte bune chiar daca nu am facut din carne de curcan!

MotanLaOale 1

06.01.2014, 15:32

bune bune

DIANA B 1

06.01.2014, 16:19

Misto , misto ... cuibul al cui este ?

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:10

foarte gustoase

RuxyRux 1

06.01.2014, 19:12

Wow! Ce buuune arata Rocs mic!

Rocsi 1

06.01.2014, 20:44

Multumesc Bianca

Rocsi 1

06.01.2014, 20:44

Dana multumesc

Rocsi 1

06.01.2014, 20:44

Andreea

Rocsi 1

06.01.2014, 20:44

Babi

Rocsi 1

06.01.2014, 20:48

Cleme eu am mai zis, pentru mine cele mai grozave sarmale sunt depost si le ador. Cu curcan am incercat pentru prima data vara trecuta si chiar mi-au placut mult si cand e sa le facem cu carne acum le prefer cu curcan ca sa mananc si eu cu placere

Rocsi 1

06.01.2014, 20:48

Multumesc Anca

Rocsi 1

06.01.2014, 20:49

Lavinia ma bucur ca iti plac

Rocsi 1

06.01.2014, 20:51

Cristena eu de cand le-an descoperit pe astea cu curcan mi-au placut mult

Cris2711 1

06.01.2014, 20:52

Mie imi plac si cele de post

Rocsi 1

06.01.2014, 20:53

Simona eu am incercat prima data de curiozitate sa fac sarmale cu curcan

Rocsi 1

06.01.2014, 20:54

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

06.01.2014, 20:54

Diana ale noastre au fost cuiburile, noi le-am servit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gusa de curcan umpluta