Sarmale cu spanac, ghebe si carne de pui

de AnyCostescu in Pui, 26 Mar 2014 | 3090 vizualizari

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2014, 13:32

Imi place!

Tabita _ 1

26.03.2014, 13:38

Super!

reisnaor_2006 1

26.03.2014, 13:40

delicios

MotanLaOale 1

26.03.2014, 13:48

anca_rm 1

26.03.2014, 13:55

foarte buneee

GeorgiaA 1

26.03.2014, 14:08

Dya Daniela Andrei 1

26.03.2014, 14:15

Bune!!!

AnyCostescu 1

26.03.2014, 14:26

merci

Lau 1

26.03.2014, 15:03

cristeena20 1

26.03.2014, 16:26

laura_n 1

26.03.2014, 17:42

mi-ai facut pofta de prima data cu ele

AnyCostescu 1

26.03.2014, 18:10

Multumesc pt aprecieri dragilor

AnyCostescu 1

26.03.2014, 18:11

laura draga sunt atat de bune!!!n
ma gandeam ca daca combin spanac si ghebe imi iese o catastrofa, dar din contra is bune rau daca 4 persoane au mancat un sfert de oala de 10 l iti dai seama

Rocsi 1

26.03.2014, 19:27

Arata bineee dar nu le am deloc cu spanacul. Mananc eu sarmalele mele de post cu ghebe

AnyCostescu 1

26.03.2014, 19:36

rocsi nici eu nu ma arunc dupa spanac decat in diverse combinatii simplu nu imi place

simonacallas 1

26.03.2014, 19:57

Bya Ralu 1

27.03.2014, 04:58

bune

dantes 1

27.03.2014, 06:59

interesante

Panacris 1

27.03.2014, 07:37

De probat! Interesant sosul de smântână cu hrean!

simona72 1

27.03.2014, 07:58

Interesanta combinatia!

AnyCostescu 1

27.03.2014, 14:12

multumesc

AnyCostescu 1

27.03.2014, 14:13

Cris e simplu. Amesteci smantana cu hrean si lasi cateva ore sa se combine aromele.

Pushaa 1

27.03.2014, 15:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post