Sarmale, in foi de varza murata, ca-n Ardeal

de vasimur in Mancaruri cu carne, 25 Dec 2017 | 5137 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

25.12.2017, 21:54

cristinutanicolita 1

25.12.2017, 21:59

Foarte bune!

RODIMUR 1

25.12.2017, 22:04

Excelente!

MotanLaOale 1

25.12.2017, 22:09

Adi 1

25.12.2017, 22:27

Foarte bune!

mirela0911 1

25.12.2017, 22:44

Tare bune!

Constelatialeu 1

25.12.2017, 22:45

In Ardeal nu se pune si niste afumatura, o costita ceva, sa mananc si eu?

vasimur 1

25.12.2017, 23:16

Clementina, se pune și afumătură, tocmai am specificat în rețetă!

Constelatialeu 1

25.12.2017, 23:21

Pai si eu de ce n-am vazut, cred ca mi s-o pupazat vazul si nu-mi mai functioneaza mirosul....

katty 1

25.12.2017, 23:30

Delicioase!

RODIMUR 1

25.12.2017, 23:51

Clementina, e cam greu de văzut într-o oală cu 108 sarmale...!

Constelatialeu 1

25.12.2017, 23:55

Pai asta ziceam si eu, ca au fost cam invizibile afumaturile.....

Cris2711 1

26.12.2017, 13:22

Cat imi plac

Rocsi 1

27.12.2017, 18:44

Ce frumoase le-ai facut, una si una!

vasimur 1

27.12.2017, 20:41

Mulțumesc!

mihaelar63 1

29.01.2018, 18:35

Buune !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra