Sarmale in foi de vita-de-vie

de Ina in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2010 | 13401 vizualizari

COMENTARII (40)

Ina 1

02.07.2010, 08:38

Cred ca d'ala n-am facut eu ... Dar daca te sacrifici, fac

Ina 1

02.07.2010, 08:38

aaaa, te referi la metrou ( prajitura la metru )

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:58

am spalat vasele degeaba , am confundat bucataria unde s-a pregatit checul , oricum nu degeaba , am ramas cu sarmalute

Ina 1

02.07.2010, 09:24

Mihaela

Dana Cristea - pusikmea 1

02.07.2010, 12:22

Ina 1

02.07.2010, 13:08

pusik'

nadina73 1

04.07.2010, 21:43

am ajuns tarziu ca o babuta dar am ajuns ,super bune nota 10

Ina 1

04.07.2010, 21:57

nu e rarziu, ca mai am vreo 9 prein frigider

onuta 1

08.07.2010, 12:24

ce micute, asa le face si mama si arata superb si sant gustoase rau.
mereu ajung ultima la bunatati dar stiu sigur ca mai ai tu pe acolo si pentru mine.

Ina 1

10.07.2010, 21:35

nu sunt chiar micutze... dupa ce fierb isi maresc volumul

ada 1

15.07.2010, 22:20

imi plac sarmalele orisicare chiar si cu carne

Ina 1

16.07.2010, 07:59

Ada!

Panacris 1

04.08.2013, 10:46

cristi1980 1

17.10.2013, 15:16

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 17:37

excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii