Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 9734 vizualizari

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

04.01.2010, 21:04

Desi am mancat sarmale de Craciun, tot as gusta din astea facute in vas roman!

Oana 1

04.01.2010, 21:52

immm, ies delicioase in vasul roman

ANCA 1

04.01.2010, 21:57

dap, bune rau, eu am pus reteta ptr varianta in foi de vita, o nebunie!!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:27

lilyana 1

19.10.2010, 22:26

ma poti ajuta si pe mine te rog?
cata carne tocata ,orez si varza murata imi trebuie pentru 60 de persoane?

elena1988 1

13.03.2011, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de dragavei