Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 9518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.300g carne  pt sarmale tocata
  • 4 cepe potrivite
  • 1 lingurita cu vf cimbru
  • 1 pahar (100g) orez
  • piper
  • piper boabe
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare
  • 1 varza murata
  • bulion
  • jumari
Portii: 45
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in vas roman:

se amesteca carnea tocata cu cimbrul, cu bulionul, cu orezul, cu ceapa tocata marunt, piper macinat sare dupa gust. foile de varza se potrivesc pentru sarmale si incepe procedeul de infasurare. Pe fundul vasului roman se aseaza un pat de varza tocata si 2 lingurite de bulion cateva boabe de piper apoi se aseaza si cateva jumari apoi punem toate sarmalele (cca 45) iar peste se mai pune un strat de varza se amesteca intr-o cana o lingura de bulion cu apa si se toarna peste sarmale plus o cana de apa. Se pune capacul si se baga diresc la cuptor si se lasa focul mic, sarmalele fierb 3-4 ore. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:27

lilyana 1

19.10.2010, 22:26

ma poti ajuta si pe mine te rog?
cata carne tocata ,orez si varza murata imi trebuie pentru 60 de persoane?

elena1988 1

13.03.2011, 12:11

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca la mama