Sarmalute asortate

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 4613 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

23.05.2010, 23:32

am voie?

Rocsi 1

23.05.2010, 23:34

1 da...

nadina73 1

24.05.2010, 00:04

suna bine frunze de hrean,potbalnu am mancat pana acuma cred ca sant bune super rocsi pun 5 furcu si iau numai una

Ina 1

24.05.2010, 01:59

eu vreau cu potbal, ca cu restul am facut..... ( ala nu stiu ce e )

madi_marin 1

24.05.2010, 09:41

nici eu nu am mancat in frunze de hrean si de potbal, dar daca nu i-ai dat elei decat una.....inseamna ca mai ai si pentru mine....doua, cate una din fiecare ,,necunoscuta,,.....

Rocsi 1

24.05.2010, 10:23

multumesc fetelor...nadina te felicit vad k incepi sa mai tii la dieta..ina potbalul sunt niste frunze k si via au forma ca de vie doar k sunt mai finute nu asa aspre...madi am am sa te servesc

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:44

eu am voie?.............macar una de pofta...................ca vin cu furculitele..........

silvi0ara 1

24.05.2010, 10:56

Ce bine arata,pe alese.

Rocsi 1

24.05.2010, 13:02

da medioto....ai voie una....

Rocsi 1

24.05.2010, 13:02

ms silvioara

dicarmencitta1957 1

24.05.2010, 14:26

Am venit si eu,mai ai si pentru mine o jumatate de sarmaluta?Mmmm ce bine arata.Am pus si eu 5 furculite.

Rocsi 1

24.05.2010, 14:38

mai sunt si pentru tine dicarmencitta...

mena29 1

24.05.2010, 17:54

Am pus furculitele si astept cuminte sa primesc si eu una

Rocsi 1

24.05.2010, 18:33

mena oricate iti ofer..

janet 1

25.05.2010, 11:34

Felicitari si de la mine! Am facut si eu ,o sa le postez azi ,dar in foi de varza acra!Super!

Rocsi 1

25.05.2010, 14:15

mie imi plac enorm cele cu varza ....multumesc janet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shepherds Pie