Sarmalute cu ciuperci-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 4092 vizualizari

 

super delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1-2 capatani de varza acra (murata)
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina mai mica
  • 1 ceapa
  • 2 linguri vegeta naturala(reteta sylvia)
  • sare ,piper
  • 1 cana de orez
  • 1 cutie pasta de tomate(4-5 linguri se pun in compozitie )
  • 6oo-7oo g ciuperci proaspete
  • patrunjel verde
  • crenguta cimbru si marar
  • 5-6 linguri ulei de masline(3 linguri pt calit zarzavaturile)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu ciuperci-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul si telina 3-4 minute,apoi se pune vegeta naturala,ciupercile tocate si se mai lasa sa se caleasca 4-5 minute. Se pun apoi 4-5 linguri pasta de tomate, orezul spalat si se mai lasa la foc mic 4-5minute.

Se formeaza sarmalutele mai mici mai mari cum doriti si se pun la fiert intr-o oala potirvita in care se pune 3 linguri de ulei de masline apoi varza tocata foarte fin si crengutele de marar si cimbru.Dupa care se aseaza de jur imprejur sarmalutele ,dupa care daca mai ramane varza o tocam si o punem peste sarmalute,apoi pasta de tomate si apa.Se fierb la foc potrivit 3 ore.

Sant delicioase,noua ne plac si reci, sant minunate

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu ciuperci-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu orez si ciuperci