Sarmalute cu ciuperci-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 2228 vizualizari

 

super delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1-2 capatani de varza acra (murata)
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina mai mica
  • 1 ceapa
  • 2 linguri vegeta naturala(reteta sylvia)
  • sare ,piper
  • 1 cana de orez
  • 1 cutie pasta de tomate(4-5 linguri se pun in compozitie )
  • 6oo-7oo g ciuperci proaspete
  • patrunjel verde
  • crenguta cimbru si marar
  • 5-6 linguri ulei de masline(3 linguri pt calit zarzavaturile)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu ciuperci-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul si telina 3-4 minute,apoi se pune vegeta naturala,ciupercile tocate si se mai lasa sa se caleasca 4-5 minute. Se pun apoi 4-5 linguri pasta de tomate, orezul spalat si se mai lasa la foc mic 4-5minute.


Se formeaza sarmalutele mai mici mai mari cum doriti si se pun la fiert intr-o oala potirvita in care se pune 3 linguri de ulei de masline apoi varza tocata foarte fin si crengutele de marar si cimbru.Dupa care se aseaza de jur imprejur sarmalutele ,dupa care daca mai ramane varza o tocam si o punem peste sarmalute,apoi pasta de tomate si apa.Se fierb la foc potrivit 3 ore.


Sant delicioase,noua ne plac si reci, sant minunate

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu ciuperci-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:54

sunt delicioase..................

danaamih 1

09.03.2010, 22:19

sunt foarte bune delicioase

nadina73 1

10.03.2010, 01:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic cu ciuperci