Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2018 | 2196 vizualizari

COMENTARII (15)

RODIMUR 1

19.09.2018, 20:54

Iată și primele sarmale din concurs...! Abia a apărut tema și sarmalele-s gata...Bravo!

UrsanMihaela 1

19.09.2018, 21:09

sunt curioasa cum au gustul sarmalele in dovleac?

RODIMUR 1

20.09.2018, 09:26

O oră și 12 minute de la apariția temei, iar sarmalele sunt deja făcute și rețeta postată...Asta DA, viteză în bucătărie și la scris...

abetina 1

20.09.2018, 10:28

sunt putin dulcegi,dar sunt foarte bune,le-am pregatit pentru cei care au muncit la casa si s-au topit foarte repede,copii au luat dovleacul si au fugit cu el si doar au zis ca a fost dulce si bun

abetina 1

20.09.2018, 10:30

nu particip sa castig,imi place doar provocarile si daca sunt si eu laudata un pic nu imi displace

RODIMUR 1

20.09.2018, 17:20

Așa este, Abetina, provocarea face mai mult decât premiul...!

abetina 1

20.09.2018, 20:15

astept cu nerabdare fiecare proba si reteta e de pe blogul meu,nu cred ca imi poate interzice cineva sa imi scriu reteta pe blog,as fi vrut sa vin cu foarte multe retete de sarmale sa aratam cat de bogata si variata este acesta reteta traditionala,stii cum se zice cate bordeie atatea obiceie si cate mese cu multe retete de sarmale

RODIMUR 1

20.09.2018, 20:41

Corect, Abetina! Eu cred că poți să mai aduci și alte rețete, nu te oprește nimeni...! Chiar va fi mai frumos și interesant...

Rahela Velicu 1

20.09.2018, 20:48

Rocsi 1

20.09.2018, 21:05

Arata bine!

dantes 1

21.09.2018, 09:49

Super!

nico_nico 1

21.09.2018, 10:04

Arata bine

Catalina L 1

21.09.2018, 17:39

tare bune originala reteta

Ancutsa 1

22.09.2018, 16:24

Gustoase, mai ales cu baconul acela!

Ina 1

12.10.2018, 07:56

Faci niste retete senzationale . Felicitari!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute traditionale moldovenesti