Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan

de Oana in Curcan, 13 Apr 2010 | 9580 vizualizari

COMENTARII (21)

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 17:48

Hai, mai, Oanaaa!
Ce frumos le-ai asezat in vas! Zici ca ai masurat cu rigla!

ela 1

13.04.2010, 17:52

aia mici si verzi sunt bebelusi de ozn?tare bine arata,numai buni de mancat

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 17:52

nu am mancat niciodata, arata f f bn

madi_marin 1

13.04.2010, 17:53

foarte frumoase sarmalutele.....si cred ca sunt si foarte bune, desi nu am gustat niciodata facute in frunze de stevie..... ai 5 furculite de la mine si mai vin eu cu una cu care sa dau iama in oala ta........pe care o si spal apoi....ce sa fac

Oana 1

13.04.2010, 18:05

Ce ma bucur ca va plac! mama ne facea destul de des, primavara, sunt asa de buneeeee mai ales fierte in bors! stevia se topeste in gura! eu le prefer pe-astea decat in foi de vita. Sa le incercati!

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:07

Ce bunatate,azi am luat si eu stevie,maine fac si eu sarmalute.

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:08

mai, am si eu o intrebare, la stevie i se mai spune si dragavei?sau incurc eu borcanelevr si eu sa le fac, m-ai convins oana, nici mie nu-mi plac f tare alea in foi de vita

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:21

eu am mancat si sunt delicioase!mi-ai facut o pofta Oana! si tocmai am gatit azi dragaveiul ca faceam si eu !

Oana 1

13.04.2010, 18:22

Eu nu stiu decat denumirea de stevie

Rocsi 1

13.04.2010, 18:28

arata bine...nu am mancat niciodata cu stevie..eu sunt fan varza

Oana 1

13.04.2010, 18:30

Rocsi, pai si eu Dar astea sunt de primavara, sunt light

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:31

eee, deci ii zice si dragavei, sunt din zona olteniei si eu si asa se zice pe acolo, mariana stie

Miha 1

13.04.2010, 18:33

Nici eu n-am facut in stevie, dar arata bineeee...

ramo_cata 1

14.04.2010, 00:05

nici eu n-am facut in stevie..dar arata suuupeeerr bine

nadina73 1

14.04.2010, 00:46

super oana arat grozav 5 furculite felicitari

mihaelar63 1

14.04.2010, 07:50

mi s-a oprit respiratia mai ales cand am vazut si cum sedeau frumos , perfect aranjate in vas

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:16

si noi facem des,preferatele cezaruluiin frunze de stevie.fac uneori in acelasi vas,amestecate cu cele cu varza,dar le las pe astea deasupra,ca fierb mai repede.minunate!bravo onut,trebuie sa le execut zilele astea ca prea mi-ai facut pofta

ANCA 1

14.04.2010, 09:46

oh, ce pofta mi-ai facut, sunt gustoase tare!!

Oana 1

14.04.2010, 20:51

Multumesc, multumesc, ma bucur ca va plac!!

Sylvia 1

16.04.2010, 10:08

Oana acum vazand pozele tale mi-am dat seama ca am vazut stevie la un mag bio de aici si o sa iau sa fac si eu salvez reteta ta si o testez excelent arata , felicitari .

Oana 1

16.04.2010, 10:52

Multam, Silvya Pe-aici stii ca gasesti in toate gradinile, pe langa toate gardurile A mea e de la piata , deci tot bio

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de curcan, la cuptor