Savarine

de silvi0ara in Prajituri, 29 Mai 2010 | 5806 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

29.05.2010, 21:24

ce tare-mi plac ! super.

Rocsi 1

29.05.2010, 21:29

ce bune sunt

ana 1

29.05.2010, 22:19

imi plac micutele savarine!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.05.2010, 22:27

si mie

Bunica 1

29.05.2010, 22:39

Savarineeeee! Vreau si eu !

nadina73 1

29.05.2010, 23:35

ce bine arata super 5 furcu mari

madi_marin 1

30.05.2010, 08:57

ce frumusele sunt, ca de buneeee.....sigur...si insiropate mult imi plac la nebunie.....

matzadan 1

30.05.2010, 10:26

savarinele sant gata atunci cand se inegresc capacele se scot din forma si se rade capacul(fata),se insiropeaza in siropul fierbinte si se aseaza pe o tava si se lasa la racit .in loc de jeleu puteti folosi dulceata

silvi0ara 1

30.05.2010, 11:00

Poate fi si cum zici tu matzadan,dar mine nu imi plac arse.Si daca le insiropezi fierbinti nu se sfarama?Eu asa am preluat reteta si toata lumea a fost incantata de final.

ela 1

30.05.2010, 11:58

ce imi plac.... vreau si eu macar una

Sidy 1

30.05.2010, 16:27

Si eu as fi incantata Silvye daca as mai ajunge la o bucatica !
Ai de la mine * * * * * furculite

mena29 1

30.05.2010, 20:19

arata super,cinci fusculite si vreau si eu o savarina

Roxana 1

30.05.2010, 20:58

silvi0ara 1

30.05.2010, 22:09

Va servesc pe toate cu cea mai mare placere.Abia am invatat sa le fac,data viitoare fac cantitate dubla.

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:04

Ce-as manca si eu una arata super,felicitari 5 furci de la mine

janet 1

02.06.2010, 12:51

sint minunate!Mie imi plac bine insiropate!

matzadan 1

02.06.2010, 22:32

pai tocmai partea arsa se da prin razatoare si se insiropeaza si mai bine ,in sirop trebuie sa le lasi putin, fiind fierbinte absoarbe mai repede si arata ca un burete si le asezi intr o tava cu partea pe care au fost rase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Albinita