Savarine cu pesmet...

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 12178 vizualizari

COMENTARII (22)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 15:29

ce simplu e....trebuie sa incerc si euarata f bine

Miha 1

13.05.2009, 15:41

Da,asa este,trebuie sa le incerci!

ala_oancea 1

13.05.2009, 16:22

Am o lista lunga, lunga de preparate pe care nu le-am facut niciodata si as vrea sa le incerc. Savarinele sunt pe lista. Ale tale arata foarte bine asa ca am sa incerc reteta asta ... cand le-o veni randul

Flori 1

13.05.2009, 16:39

Ma, un emoticon disperat, care transipra si ramane fara aer, care-si desface nodul de la cravata tremurand, care da repede pe gat un pahar cu apa, toate astea numai ca simte ca lesina de pofta, gasesc???

Flori 1

13.05.2009, 16:42

Uite, de "transiprata" ce sunt, nici nu mai vad tastatura bine si scriu prostii! Ia sa vezi ce misto face pe seara Bucataras de mine, ca iar am postat comentariu dupa comentariu, dupa comentariu...

Miha 1

13.05.2009, 16:56

Flori,numa citind de pofta ta...m-au apucat si pe mine transpiratiile.

Miha 1

13.05.2009, 16:56

Ala,ai sa te minunezi de cat pot fi de bune...

yammy 1

15.05.2009, 20:56

si deastea tre' sa fac...arata bineee de tot

Miha 1

15.05.2009, 21:58

Yammy,la cat esti de harnicuta,astea vor fi floare la ureche pentru tine.

ala_oancea 1

16.05.2009, 20:04

Am facut savarinele Bine zici tu, mai bune ca la cofetarie Am avut ceva probleme cu ele ca s-au lipit de marginile de la forma de briose. Au iesit cam micute, dar gustul este excelent. In sirop am pus si o fiola de esenta de rom. Am facut doar 6, ca aveam doar 12 forme de briose. Restul de aluat l-am copt in forma de tarta si am facut un tortulet cu budinca de capsuni si frisca si l-am ornat cu capsuni. Am sa-l postez sa vedeti ce fain a iesit

Bucataras 1

16.05.2009, 20:18

Bucataras 1

16.05.2009, 20:19

Cind eram eu mai mic si era moda sa mergi la cofetarie la o prajitura, savarinele si indienele erau la putere, chiar daca si amandinele erau celebre

Miha 1

16.05.2009, 21:57

Ala,abia astept sa vad minunatia de tort!

Ma bucur tare mult ca ti-au placut savarinele.

Flori 1

17.05.2009, 15:03

Eu de ce n-am formeeeee?? Nici de savarine, nici de brioshe....

Miha 1

17.05.2009, 22:55

Flori,cand e ziua ta?

Flori 1

21.05.2009, 22:29

Aoleu, ca tarziu mai raspund!!! Am calc. virusat si nu mai reusesc sa intru pe net, of, of, mai, mai! Ziua mea e tooooooocmai in noiembrie...eheeee, mor dupa savarine pana atunci!

Miha 1

21.05.2009, 22:45

Te risti sa vii pan' la Iasi?

Oana 1

21.05.2009, 23:30

Flori, nici de tarte n-ai forme? vezi ca au la Carrefour! Trebuie sa fac si eu savarine, ca mi se lipesc ochii de calculator

Flori 1

25.05.2009, 11:30

N-am inca, ma Oana, ca inainte de Bucataras nu eram o prea buna bucatareasa... Dar o sa caut in Carrefour.

Miha, la Iasi m-as risca sa vin oricand, ca mi-e dor de "cele meleaguri", dar mi-e frica sa nu fie cuie in asfalt...

Miha 1

04.12.2009, 16:47

Nu, Crina, nu trebuie praf de copt.

elena1988 1

04.03.2011, 18:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada