Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Scalopini este un preparat rapid italienesc. Se foloseste in general carne de vitel sau pui .Eu am avut la dispozitie doar porc .
Feliati carnea si o bateti usor dar nu foarte subtire . Sarati si piparati.
Taiati jambonul cubulete . Curatati si tocati rosiile si usturoiul .
Feliile de carne se dau prin faina , se scutura de surplus si se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana incep sa se rumeneasca .
Scoteti carnea alaturat si in uleiul ramas prajiti cubuletele de jambon .
Adaugati si sotati peste jambon , rosiile , caperele si usturoiul . Stingeti cu vin , sarati si piparati . Lasati sa fiarba cateva minute pana incepe sa se lege ca un sos .
Serviti carne cu sosul deasupra alaturi de garnitura preferata .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult