Scoici Băneasa cu moluște în sos de vin

de Panacris in Fructe de mare, 21 Mai 2014 | 8286 vizualizari

COMENTARII (33)

Panacris 1

21.05.2014, 17:36

Bunica

simonacallas 1

21.05.2014, 18:23

Constelatialeu 1

21.05.2014, 18:26

Doamna paste 60 kg.....

Panacris 1

21.05.2014, 18:38

Cleme din ce ai postat, se înțelege că eu pasc 60 kg..., dar ce pasc ))

Panacris 1

21.05.2014, 18:41

Apropo, când am povestit Zmeilor ce premiu am câștigat, prima întrebare a fost: unde n...a le mai pui și pe astea Iar a doua remarcă a fost, acum atrebuie să mâncăm paste la mic dejun, prânz și cină??? ) Normal că nu În funcție de ce produse voi primi, am unde să le ofer, celor care chiar au nevoie

Micutza Luana 1

21.05.2014, 23:00

yamiiii ce bunatate

Lia_ 1

24.05.2014, 22:10

bravo premianto spcialitati

mihaelar63 1

02.06.2014, 00:33

Felicitari draga mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste