Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Scovergile sunt preferatele mele, mai ales cu smantana sau iaurt sau cu un mujdei de usturoi. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/
Mai intai incalzim putin apa, nu o lasam sa fiarba, decat sa fie calda si dizolvam drojdia in ea.
Cernem faina intr-un bol mare, adaugam sarea si drojdia divolvata in apa. Amestecam bine cu o lingura. Daca mai este nevoie, mai adaugam putina faina.
Framantam pana cand aluatul devine omogen si nu se lipeste de maini.
Se lasa la dospit intr-un loc caldut 20-25 de minute. Formam bilute cat de mari dorim si le asezam pe tocator. Intre timp punem uleiul la incins. Luam cate o biluta de aluat si o intindem cu mana usor pana cand ajunge la dimensiunea dorita de noi,ii facem o gaura in mijloc si o prajim pe ambele parti in ulei.
1
Se pot face cu branza in interior.
2
Pot fi servite si cu diferite gemuri sau cu branza.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult