Scoverzi ca la Cervenia

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2014 | 26541 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

29.08.2014, 23:01

Ah,ce bune sunt!

Ela68 1

29.08.2014, 23:07

fierbinti si pufoase si care ingrasa.........si ce daca

Cris2711 1

29.08.2014, 23:09

Woooow,la favo cu ea

T I M E A 1

29.08.2014, 23:11

simona72 1

29.08.2014, 23:19

Ce bine le feci tu Ela!! Parca sunt mai bune de la tine!!

Ela68 1

29.08.2014, 23:38

hai mai Simo, asa zic si eu de gaby

mihaelar63 1

30.08.2014, 00:49

Ce bune sunt scoverzile Dar si dulceata de smochine as incerca

Valclaudia 1

30.08.2014, 07:05

sa stii ca pe-astea le voi incerca si eu. Arata tare bine!

Merisor 1

30.08.2014, 07:25

Daaaa si in zona noastra se fac!

victoria47 1

30.08.2014, 07:44

Sibunica mea le fåcea si mama si le fac si eu . Sunt grozave .

- Andreea - 1

30.08.2014, 09:56

La noi le facea bunica si noi le mancam

Constelatialeu 1

30.08.2014, 10:12

robert_b 1

30.08.2014, 10:14

alilianaa 1

30.08.2014, 11:32

ce bine arata~

Bunica 1

30.08.2014, 16:21

Da ce bune sunt cu mujdei de usturoi!

babi5 1

30.08.2014, 18:04

Ce-mi plac

Panacris 1

30.08.2014, 23:23

Super bune cu brânză, mai ales. Eu le spun langoși

Rocsi 1

31.08.2014, 14:06

Super bune mai sunt!

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:40

liana_geicu 1

08.09.2014, 22:56

La Tiganesti le spunem "turte", eu le prefer cu branza, dsar sunt bune si cu gem. Dulceata de smochine e cea mai buna, preferata mea!

Ela68 1

09.09.2014, 09:05

o, Liana, esti din zona

IonelBonda71 1

02.07.2019, 06:24

Stimata Ela69
Nu este prea multa apa? Poate a-ti vrut sa scrieti 250-300ml.

Ela68 1

02.07.2019, 08:23

IonelBonda71, mie imi plac scoverzile moi si pufoase, nu trebuie sa iasa precum aluatul de paine. Probabil a intrat mai multa apa deoarece am folosit faina Grania, care este foarte fin macinata si necesita mai multa apa. Intotdeauna exista factori care influenteaza un aluat cu faina. Cand stim exact tipul de faina, atunci putem spune cu exactitate cantitatea de apa pe care trebuie sa o folosim, altfel, intervine si experienta. Daca vi se pare multa, puneti mai putina si adaugati ulterior pentru a obtine un aluat molcut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu smantana si cascaval