Scrumbie cu legume, la cuptor

de Ina in Peste, 8 Iul 2011 | 17405 vizualizari

COMENTARII (43)

LicutaMarin 1

09.07.2011, 22:36

Iar ai fost la pescuit fara noi?!!!

Ina 1

09.07.2011, 22:47

Rocsi, as vrea eu

Ina 1

09.07.2011, 22:47

Licuta, pai daca va iau cu mine, nu mai prind nimic

Rocsi 1

09.07.2011, 22:49

chiar ai vrea?eu daca mancan zilnic un fel de carne sau stiu eu ce,sigur mi se face rau..observ si cu fructele...mananc zile la rand un tip de fruct..pai dupa cateva zile nu mai il suport.

Ina 1

09.07.2011, 22:52

Pai pesti sunt n* tipuri..... iar modurile de gatit sunt multiple, nu as manca aceeasi mancare zilnic De sturioni nu m-a satura niciodata ))

Rocsi 1

09.07.2011, 23:06

sunt multiple,dar au peste

Ina 1

09.07.2011, 23:13

carcotasho! ))))))

Rocsi 1

09.07.2011, 23:21

euuuuuuuuuu?????niciodata ..stiu ca e sanatos pestele,doar ca l-a fel mi-a fost rau o data doar de la mirosul de peste si de atunci nici ca mai bag in gura

ionela2682 1

09.07.2011, 23:24

Asa deci ne dai acum pestele asta bun si de Craciun primim Drobul....nu se strica pana atunci???

Rocsi 1

09.07.2011, 23:26

ionela

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:56

uffffffffffffffffffffff, daca eram si eu la masa............acuma nu imi ramane decat sa salivez

Ina 1

10.07.2011, 17:15

Hai ca pun drobul inainte de Craciun, daca sunteti cuminti )
Dar nici nu am descarcat pozele....

Rocsi 1

10.07.2011, 18:45

esti de belea..da-ne si tu ceva de sezon nu vechituri,nu de alta dar va trebui sa ne vizitezi la spitale curand

Ina 1

10.07.2011, 18:50

V-am dat : dovlecelul

Oana 1

10.07.2011, 18:58

Ce bine arata

Ina 1

10.07.2011, 19:03

Multumesc, Oana!

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:19

super arata

Ligia Bxl 1

14.07.2011, 01:51

pfffff ce-i aici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mreana la cuptor