Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 878 vizualizari

 

Delicios si hranitor!

 

INGREDIENTE

  •  2 felii pâine toast
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • şuncă
  • caşcaval afumat
  • salată
  • roşii
  • castraveţi proaspeţi sau muraţi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat:

Prăjeşti feliile de pâine, apoi ungi una dintre ele cu crema de brânză. Pui salată, 2-3 felii de roşii, apoi caşcavalul afumat feliat subţire. Urmează o felie sau două de şuncă, încă o foaie de salată, castraveţii, câteva felii de roşii şi cealaltă felie de pâine.

Gata, ai văzut cât de simplu e?

 Cost/porţie: 2,5 Lei

Timp de preparare: max. 2 minute

 

 

TIPS-URI

1

 Crema de brânză cu usturoi dă gust foarte bun sendvişurilor şi înlocuieşte cu succes sosurile grele sau maionezele procesate?

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat-0
Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat-1

COMENTARII (8)

- TABITA -

- TABITA - 1

17.05.2014, 19:21

Rocsi

Rocsi 1

17.05.2014, 22:28

Buun...

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 13:23

minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!