Serbet din flori de salcam

de adasev12 in Dulceata / Gem, 11 Mai 2013 | 6864 vizualizari

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

11.05.2013, 23:59

Valclaudia 1

12.05.2013, 07:37

Bunica 1

12.05.2013, 09:30

Parerea mea este ca trebuia frecat mai mult,sa se formeze o pasta groasa ,care nu se imprastie pe farfurie

adasev12 1

12.05.2013, 09:44

Bunica, m-am gandit si eu ...

marianascarlat 1

12.05.2013, 09:51

Cred ca are un parfum deosebit si e tare bun!

Bunica 1

12.05.2013, 10:21

adasev

adry88 1

12.05.2013, 11:08

Rocsi 1

12.05.2013, 12:12

Panacris 1

19.06.2015, 12:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu serbet